button-up anchor

Ny diagnos lågmalignt lymfom

Du har just fått diagnosen lågmalignt lymfom och är säkert lite förvirrad av all den nya information som du har fått. Kanske känner du osäkerhet över vad detta kommer att innebära för dig, din familj och dina vänner och det kan vara mycket att ta in och behöva tänka på samtidigt.

Oroa dig inte om det är något du inte förstår eller kommer ihåg till en början

När man får en diagnos som förändrar livet så radikalt som den här så är det vanligt att känna på det viset och du kommer att behöva tid att tänka på alla detaljer. På den här sidan kan du hitta mycket information som kan vara till din hjälp och kom ihåg att den vårdpersonal som har hand om dig alltid kan ta sig tid att prata med dig och kan svara på alla frågor som du har.

 

Kom ihåg att du inte är ensam

Runt omkring dig finns kanske din familj och vänner som kan stötta dig. Det är förstås bra att vända sig till vårdpersonalen för råd och stöd under din sjukdom och de kanske också kan hjälpa dig att komma i kontakt med stödgrupper för patienter med lymfom. Blodcancerförbundet är en särskild organisation för patienter med blodsjukdomar dit du också kan vända dig och den här hemsidan finns förstås också till för att hjälpa dig.

 

Lymfominfo.se är en tydlig och enkel handbok för att förstå lymfom och dess behandling

Har du en massa frågor att ställa men kanske inte vet vart du skall vända dig för att få svar, så är det här ett mycket bra ställe för att börja samla information.
 

På lymfominfo.se är vi fast beslutna att hjälpa dig leva ett bra liv trots din sjukdom. Vi kommer att kunna svara på många av dina frågor kring lymfomsjukdomen. Lymfominfo.se kan också vara en källa till information och stöd för människor omkring dig och som påverkas av att du är sjuk.

Upp